Падане в баня – 2 начина да минимизираме риска

Статистиката на Българската Ортопедична Асоциация показва,че всяка година стотици души претърпяват злополуки в банята, в следствие на подхлъзване. Комбинацията от вода и гладка повърхност е предпоставка за неприятно нараняване, счупване или по-лошо – това е причината ресторантьорската индустрия да предприема обезопасяване на опасни сектори от кухнята.

Прочетете още… „Падане в баня – 2 начина да минимизираме риска“Тагове :

Поне 5 броя мъжки тениски в гардероба – закон за силния пол

Колкото и странно да ви се струва, то познатите на всички мъжки тениски са една от най-предпочитаните дрехи от представителите на силния пол. Това текстилно изделие не просто позволява да бъде разхождано в домашни условия, но и на важни мероприятия като:  балове, фирмени партита и много други.

Прочетете още… „Поне 5 броя мъжки тениски в гардероба – закон за силния пол“Тагове : / / /

Протеини – видове, ефекти и негативни влияния

Съществуват много видове протеинови добавки. Главно, можем да ги разделим на две основни групи – дневни и нощни протеинови добавки.

Прочетете още… „Протеини – видове, ефекти и негативни влияния“Тагове : / /

Играчки за басейн и плаж – пълноценната почивка за един родител

Летните месеци винаги успяват да предразположат родителите да кроят планове за почивка. Това е онова време от годината, когато по-голямата част от работещите граждани имат възможността да си вземат няколко седмици почивка и да отпътуват със семействата си към мечтаната дестинация. Обикновено тогава е необходимо да помислим не само за цените в хотелите и храната, предлагаща се от тях, но и за забавленията за малките ни наследници.

Прочетете още… „Играчки за басейн и плаж – пълноценната почивка за един родител“Тагове : / /

Музикалната кутия – желание за хармония или временна прищявка

Голямата доза спокойствие, което внася музикалната кутия не само в детската стая, но и в дома ви като цяло, прави този продукт един от най-универсалните подаръци, които се предлагат в онлайн магазина на Malchugani.com. Достъпните цени, също допринасят за лесното закупуване на този артикул без да се притеснявате за семейния бюджет.

Прочетете още… „Музикалната кутия – желание за хармония или временна прищявка“Тагове : / / /

Какви мъжки спортни сандали да изберем

Като цяло разнообразието при мъжките спортни сандали е далеч по-ограничено в сравнение с това, царящо в женската половина. За никого не е тайна, че този вид обувки са предпочитани главно, заради удобството си. В тази статия ще ви разкрием полезни съвети за това какъв моден чифт да прибавите към своя гардероб.

Прочетете още… „Какви мъжки спортни сандали да изберем“Тагове : / / /

Часовниците Jaguar – дизайн, който няма как да сбъркате

Един от отличителните белези на часовниците, предлагани по цял свят, е техният дизайн. Ако един модел не успява да прикове погледите право към себе си, то това значи, че не е достоен за червения килим. Когато става въпрос за марката Jaguar, то всички коментари са напълно излишни. Няма никакво значение дали някога сте имали възможността върху ръката си да носите съвършено творение на бранда или не, то веднъж докоснали се до красотата на моделите, винаги ще блестят така силно в съзнанието ви.

В тази статия ще ви разкажем малко повече за колекциите на прочутия бранд и сме напълно убедени, че по този начин ще помогнем на всеки от вас да вземе правилното за себе си решение, когато му предстои да си подари тиктакащо устройство, допълващо визията му.

Какво трябва да знаем за компанията Jaguar

Оригинални модели маркови часовници
Онлайн магазин за маркови часовници https://timer.bg/

Швейцарската компания е основана през далечната 1983 година. Дизайнът на марката, както споменахме и по-горе в текста, е нейна отличителна черта. Моделите са вдъхновени от силата и елегантността, които съществуват. През 1989 Festina Group придобиват марката и добавят увереност и опит към вече обособената производствена традиция.

Обикновено привърженици на марката са хора, които непрестанно са в търсене на дрехи, обувки и аксесоари, с които да се отличават от всички останали. Колекциите на бранда успяват да задоволят очакванията дори на най-претенциозните потребители. Изпипани до съвършенство, всичките модели на швейцарската компания са отлива на изяществото и съвършенството.

Защо си струва да инвестираме в покупката на часовници с марка Jaguar

Когато ви предстои да инвестирате в покупката на аксесоар, то няколко са основните неща, които ви интересуват в него момент. Едно от тях е свързано с бранда и качеството, което той предлага. След като сте се убедили не веднъж, че Jaguar часовниците не правят компромис в качеството, то съвсем спокойно можете да оставите този фактор настрана и да се насочите към дизайна.

Важно е да почувствате привличане между вас и аксесоара, който смятате да превърнете в своя придобивка. Едва тогава инвестицията ви ще си е струвала напълно и няма да съжалявате за похарчените пари в бъдеще. Часовниците, на които компанията и дизайнерите даряват живот, са изпълнени със страст и енергия. Поставяйки ги върху ръката си, то вие ще се чувствате уверени и целеустремени.

За да се сдобиете с автентичен модел на достъпна цена, то ние ви предлагаме да посетите онлайн магазина Timer.bg, където ще попаднете на колоритни модели, отговарящи на всеки вкус и предпочитания.

Тагове : / / /

Вредни ли са матиращите шампоани за косата ни

Преди няколко десетилетия са се водели ожесточени спорове на тема дали матиращите шампоани са вредни за човешкия косъм или не до толкова, че това да бъде видимо за простото око. В интерес на истината, така и няма доказани становища. Ако за едни фризьори тониращите продукти са били като онова магическо оръжие, с което са се справяли с всички жълтеникави оттенъци, то за други матиращите шампоани са представлявали враг номер едно за косата. Прочетете още… „Вредни ли са матиращите шампоани за косата ни“

Тагове : / / / /

7 интересни неща, които да научите за вибраторите

В съвременния свят по-голямата част от нежните създания са притежателки на един, два или повече на брой вибратори, които им помагат за това да се докоснат до нови и приятни преживявания, емоции и усещания. Разбира се, както и сами знаете, въпросите около този вид секс играчки винаги са били прекалено разнообразни.

Ние обаче сме решили е днешната статия да не акцентираме върху всички тези въпроси, а да насочим вниманието си върху нещо друго, много по-важно от това. Ще споделим с вас 7 интересни факта, които смятаме, че всяка една жена трябва да знае за вибраторите. Искрено вярваме, че изписаното по-долу в редовете ще ви забавлява.

Преди обаче да преминем към същността на днешната статия, то ще си позволим за момент да се отклоним в една малко по-различна посока, а именно да споделим с вас още нещо, което е от ключова важност за това колко доволни всъщност ще останете вие от използването на своята придобивка. Става въпрос за мястото, от където сте решили да си закупите секс забавлението. Съветваме ви в никакъв случай да не се доверявате на случайни търговци, тъй като това може да ви навлече куп неприятности.

За предпочитане е да пазарувате единствено от магазини, които са ви познати. Предложението ни  е да посетите еротичния магазин Sexo.bg, където несъмнено ще попаднете на изключително богат набор от вибратори, имащи за цел да разкрият пред вас върховни наслада и удоволствие, за които дори не сте и предполагали, че съществуват.

Секс фантазии
Евтини лубриканти онлайн https://sexo.bg/lubrikanti

7 факти за вибраторите, които всяка жена трябва да научи

  1. Появата на първите вибратори е свързана с преодоляване на стрес, тревожност и депресия;

Счита се, че изобретателят на първия вибратор е Джордж Тейлър. Твърди се, че благодарение на него той успявал да лекува множество жени, страдащи от хистерия. В началото на 20 век вибраторите вече са били достъпни до всички потребители.

  1. Първоначално вибраторът е играл ролята на масажор;
  2. Вибраторът „Зайче” е бил създаден с цел да заобиколи по интересен начин законът;

Когато се появява тази секс играчка на пазара, то съществувал закон, който забранявал производството на такъв тип удоволствия. Именно тогава, създателят на вибратора „зайче” решава да промени формата му и по този начин да избяга от закона или по-скоро да го заобиколи.

  1. Семейните жени използват по-често вибратори;

Преди известно време е било направено проучване, от което става ясно, че омъжените жени са използвали по-често вибратори, в съпоставка с онези, които не са били във връзка. Ние няма как да бъдем сигурни в това твърдение, тъй като не винаги хората са отворени да споделят подобна информация за интимния си живот.

  1. Вибраторите не се използват единствено за мастурбиране;

Ако до преди време основното предназначение на секс играчката е било пряко свързано с мастурбацията, то днес нещата изглеждат по един коренно различен начин. Много от двойките решават да включат това творение по време на забавление с партньорите си, с цел разнообразяване на сексуалния им живот.

  1. Вибраторът умее да превръща вагината в по-безчувствена;

Разбира се, тук става въпрос за прекомерно използване на вибратор. Ако при вас всичко е в рамките на нормалното и допустимото, то няма за какво да се тревожите.

  1. Важен е материалът, от който бива изработена секс играчката;

Ако ви предстои да си закупувате нов вибратор, то насочете се към онези, които биват изработени от силикон, тъй като са много по-лесни з почистване и съкращават максимално вероятността от вагинални инфекции.

Тагове : / / /

Пъзели – забавление за цялото семейство

От както свят съществува, то момченцата и момиченцата винаги са били привличани от различни игри. Докато нежните създания са били почитателки на куклите, то при малчуганите количките са заемали важно място в детството им. Съществува обаче игра, която успява да привлече вниманието и на двата пола по един и същи начин. Да, правилно сте ни разбрали. Дори и да не ви се вярва, има такова забавление и това са пъзелите. Освен, че предизвикват фурор при децата, то те са също толкова забавни и за възрастните.

Ако се опитвате от дълго време насам да подканите децата си да прекарват време с вас, но все още не сте успели да откриете правилната формула за това, то нашето предложение е да заложите на някой от моделите пъзели, които днес всеки от нас има възможност съвсем спокойно да си закупи.Предлагаме ви още да посетите онлайн магазина Malchugani.com, където ще попаднете на богато разнообразие от всякакви модели, съобразени с възрастовите групи.

В какво обаче се крие магията на пъзелите и защо те биват наричани забавления за малки и големи, следва да разберете от написаното по-долу в редовете. Посветили сме достатъчно време в това да изучим из основи въздействието на играта върху участниците в нея и споделената информация ще ви помогне да вземете правилното решение, ако се колебаете дали да я включите в семейните си планове с децата.

Онлайн магазин за пъзели

Какво трябва да знаем за пъзела и защо тази игра е толкова обичана

Пъзели е получавал всеки един от нас, когато е бил дете. Едва ли съществува родител, който да не е зарадвал детето си с подобен вид забавление. Разбира се, преди време, разнообразието на пазара съвсем не е било толкова цветно и потребителите са нямали възможност да избират сред такъв колорит, но пък за сметка на това въздействието на играта си остава едно и също.

Днес обаче имаме възможността да разнообразим времето за игра на своите деца по оптимално най-правилния начин. Благодарение на моделите, които са насочени към най-малките, то родителите успяват още от ранна детска възраст да спомогнат за интелектуалното развитие у децата. За да им бъде играта толкова забавна и да приковете погледите право към нея, то не забравяйте да бъдете около малките съкровища, докато я изучават.

Що се отнася до това как пъзелът се е превърнал в основно забавление за цялото семейство, следва да споделим, че споделената игра успява да подобри комуникацията между хората. Независимо какви са ангажиментите ви и колко домакинска работа имате да отметнете, то не забравяйте да си отделите време, в което да зарадвате децата си, редейки отделните части на една картина.

Освен, че подобряват комуникацията, те въздействат също толкова благоприятно и върху фината моторика при децата. Когато в един момент ги оставите самостоятелно да се справят с реденето на пъзела, то вие им показвате, че те имат свобода на действие и могат сами да изградят свой собствен свят. В последствие това влияе значително и върху справянето с проблемите в реалния живот. Хората се научават да бъдат много по-решителни и с един замах да се справят с трудностите.

Тагове : / / /

Този сайт използва "бисквитки" (cookies), чрез които събира информация за посетителите, съобразно нашата политика за защита на личните данни.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close